Kulcsmásolás

– cilinder kulcsok sima és speciális marással
– tollas kulcsok hagyományos és biztonsági kivitelben
– zárbetétek, lakatok programozása, főkulcsos rendszerek készítése
– autó, motor, haszongépjármű kulcsok másolása (immobilizeres és komplett távnyitóval ellátott kivitelben is)
– autókulcsok, autózárak javítása cseréje
– kapu nyitók másolása

A kulcsok készítéséhez ez egyik legnagyobb világszínvonalú gyártó alapanyagait használjuk, valamint az alkalmazott gép technológia is világszínvonalat képvisel, a mindenkori lehető legpontosabb munkavégzés érdekében. A mai modern technológiával készült speciális marású kulcsok elkészítése számunkra egy kihívást jelent, mely a tudásunk bizonyítéka mellet a megrendelő elégedettségét is biztosítja. A megfelelő számú személyzet, valamint a kulcsok nagy számú raktározása lehetővé teszi számukra a magas darabszámú megrendelések viszonylag rövid határidejű teljesítését is.

Gondosan elrendezett raktárkészlet, melyből a megrendelések 80 %-át azonnal teljesíteni tudjuk. Raktáron nem lévő termékeinket körülbelül 1 – 3 hét alatt szállítjuk.

Vezérkulcsos műhely, mely a személyre szabott biztonsági rendszereket gyárt megrendelőink részére. Egyre nagyobb az igény a modern megoldásokkal kialakított gazdasági, és egyre inkább már a magán szférában is, az egy kulccsal működtetett nagy darabszámú , esetenként csoportokban elhelyezkedő ajtó zárbetétek kezelése. A használt kulcsok beillesztése más helyszínen működő rendszerekbe.

Zárási tervek készítése műszaki támogatásként, mely segédletül szolgált a projekt megbízók és lebonyolítók számára.

Komplex szolgáltatás a tanácsadástól, tervezéstől a vásárláson keresztül egészen a beszerelésig. Nagy segítség lehet esetenként a rendszer megtervezésében, a megrendelők számára a munkatársak által nyújtott szaktanács is. Az igények figyelembe vétele esetén a lehetséges helyszíni szerelést is nagy szakértelemmel elvégzik kollégáink. A mai modern nyílászárok szerelése esetenként a szakértelem mellett speciális szerszámozottságot is igényel.

Autókulcsok esetében gyakori, hogy az ügyfél egyik kulcsa elveszik, vagy az iratokkal együtt ellopják. Ebben az esetben, ha viszonylag fiatal nagy értékű autóról, motorkerékpárról, vagy teherautóról van szó, és a tulajdonos rendelkezik CASCO biztosítással, akkor a legtöbb esetben bejelentési kötelezettség keletkezik, és a biztosító megkövetelheti a komplett zárcserét. Az esetlegesen alacsony önrész esetén a tulajdonos számlája tetemes összeg is lehet, hiszen a szakszervizek csak új alkatrészek ( ajtózárak, gyújtás kapcsolók, kulcsok, vezérlők) beszerelését vállalják. A mi műhelyünk képes a meglévő alkatrészek átalakítására, ami után az eredeti kulcsok sem mechanikusan,sem pedig elektronikusan nem képesek működtetni a járművet. A számla végösszege pedig jelentősen alacsonyabb lesz az alkatrészek teljes cseréjéhez képest. A beavatkozás, természetesen részletes számla kiállítását követően, a biztosító társaságok számára is elfogadott megoldás lehet.

Bélyegzők készítésénél a megrendelő igényeinek figyelembe vétele mellett, a felhasználni kívánt alapanyagok helyes megválasztása és azok megmunkálása is fontos szempont a hosszú távú, jó minőségű lenyomati kép elérése érdekében. A modern, lézeres technológiával készített bélyegzők nem csak jó minőségűek, hanem a használt alkalmazásoknak köszönhetően rövid határidővel készülhetnek el. Munkatársaink folyamatos, városi közlekedése, lehetővé teszi az esetenkénti nagy darabszámú, vagy folyamatos megrendelések felár nélküli kiszállítását is.

Világszínvonalat képviselő francia cég által gyártott lézeres és mechanikus gravírozógépeinkkel, saját és az ügyfelek által hozott ajándéktárgyak, eszközök, használati tárgyak gravírozását, jelölését mind lakossági és mind közületi megrendelések esetében gyorsan és pontosan végezzük. Egyre nagyobb az igény a megrendelők részéről, hogy egyedi, személyhez köthető ajándéktárgyakat adhassanak családtagjaiknak, barátaiknak vagy munkatársaiknak. Ehhez tökéletes megoldást kínálunk ezzel a mai modern és mindenki számára elérhető technológiával.

Kereskedelmi termékeinkkel igyekeztünk a mai kor igényeit figyelembe véve olyan termékpalettát kiállítani, ami a lehető legnagyobb százalékban lefedi az ügyfelek által használt termékek arányát. Fontos volt számunkra hogy megtaláljuk a számtalan forgalomban lévő záró eszköz helyettesítő termékeit is, a minőség és az megfelelő ár érték arány figyelembe vétele mellett. Az általunk értékesített zárak, lakatok, kiegészítők, mindegyikére garanciát biztosítunk, ami a kiállított számla vagy blokk ellenében azonnal érvényesítésre kerül. Amennyiben a komplex szolgáltatás igénybevételét kérte az ügyfél, abban az esetben kollégáink a helyszínen díjmentesen cserélik a terméket.